Unieke relatiegeschenken

Het blijft altijd bijzonder om en relatiegeschenk te geven of te ontvangen. Unieke relatiegeschenken zijn altijd welkom en zorgen ervoor dat het ook bij de ontvanger in de gedachten blijft hangen. Het uitzoeken van unieke relatiegeschenken is vaak nog een hele klus. Je wilt niet aankomen met een standaard geschenk dat iemand al veel vaker heeft gekregen. Het is fijn om dan met iets unieks te komen.

U bent bij Tot Ziens Promotions aan het juiste adres voor het uitzoeken én vinden van unieke relatiegeschenken. In onze webshop vindt u tussen de duizenden artikelen vast en zeker de gift van uw keuze.

Uw unieke relatiegeschenk met uw bedrijfsnaam- of logo

De meeste artikelen zijn leverbaar in meerdere kleuren. Er zit dus altijd wel één kleur bij die goed aansluit bij de kleuren van uw huisstijl. Dat maakt dat uw bedrijfsnaam-en/of logo goed tot hun recht komen in de bedrukking. U krijgt altijd een proefdruk zodat u zelf kunt constateren of de bedrukking naar wens is.

Productaanbod unieke relatiegeschenken

Eenvoudig bestellen in onze webshop

Heeft u eenmaal de keuze gemaakt, dan kunt u vrijblijvend een offerte bij ons plaatsen. Als u dan ook meteen uw logo meestuurt, kunnen onze medewerkers u een offerte op maat toesturen waarbij ook het logo al is meegenomen. Gaat u daarmee akkoord en heeft de proefdruk ook uw goedkeuring, dan zetten we de bestelling meteen in werking. Voor u het weet staat de bezorger met uw artikelen al voor de deur.