• Join The Pipe Kumasi 500 ml waterfles
  • Join The Pipe Kumasi 500 ml waterfles
  • Join The Pipe Kumasi 500 ml waterfles
  • Join The Pipe Kumasi 500 ml waterfles

Join The Pipe Kumasi 500 ml waterfles

Artikel nr. A508-W457

een stijlvolle, duurzame waterfles die niet alleen praktisch is in gebruik, maar ook bijdraagt aan j[...] uitgebreide omschrijving

Aantal

Omschrijving

Een herbruikbare waterfles met eigen logo

Stel je voor: een stijlvolle, duurzame waterfles die niet alleen praktisch is in gebruik, maar ook bijdraagt aan jouw merkidentiteit. Dat is precies wat je krijgt met de herbruikbare waterfles van Join The Pipe. Deze fles is niet zomaar een drinkfles; het is een statement, een manier om te laten zien dat je geeft om duurzaamheid en kwaliteit.

Duurzaam en stijlvol

De waterfles is gemaakt van transparant Tritan, een materiaal dat bekend staat om zijn stevigheid en helderheid. Zo kun je altijd zien hoeveel water je nog hebt, terwijl je ook zeker weet dat je fles lang meegaat. De solide schroefdop zorgt ervoor dat de fles altijd goed afgesloten is, zodat je niet bang hoeft te zijn voor lekken of morsen. Wat deze fles echt uniek maakt, zijn de twee openingen met schroefdop. De drinkopening is perfect voor als je snel een slok water wilt nemen. En de royale opening? Die is ideaal voor het eenvoudig schoonmaken van de fles of het toevoegen van ijsblokjes op een warme dag. Zo blijft je water lekker koel en verfrissend, precies zoals je het graag hebt.

Draagbaar en handig

De handige, rubberen draaglus maakt het meenemen van je waterfles een fluitje van een cent. Hang hem aan je rugzak, fiets of pols, en je hebt altijd hydratatie binnen handbereik. Bovendien is de fles BPA-vrij, wat betekent dat je geen schadelijke stoffen binnenkrijgt tijdens het drinken.

Jouw merk in de schijnwerpers

Maar waarom zou je voor een standaard waterfles gaan als je ook een fles kunt hebben met jouw eigen logo? Personaliseer je waterfles en laat zien dat jouw merk staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Elke slok die men neemt is een herinnering aan jouw merk en de waarden die je uitdraagt.

Made in Holland

Met een inhoud van 500 ml is deze fles perfect voor dagelijks gebruik. En het beste van alles? Deze waterflessen zijn met trots gemaakt in Nederland, wat bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk en ondersteuning van de lokale economie.

Specificaties

Hoogte:200
Merk:Join the pipe
Materiaal:tritan