Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Waterfles bedrukken: duurzaam en bruikbaar relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een duurzaam en bruikbaar relatiegeschenk? Laat dan een waterfles bedrukken. Iedereen heeft immers graag een flesje drinken bij zich. Een bedrukte waterfles is keer op keer te gebruiken. Fijn om te hebben en goed voor het milieu! Daarnaast is een fles een supergoed promotiemiddel. Bedenk maar eens waar de waterfles overal mee naartoe gaat. In de trein, op de sportclub, bij een vergadering… het zijn maar een paar voorbeelden. Telkens wordt uw naam en logo gezien. Genoeg redenen om een waterfles te laten bedrukken!

Laat uw waterfles vakkundig bedrukken bij TotZiens!

Bij Totziens promotions bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van waterflessen. Wij zijn groothandel in bedrukte relatiegeschenken en textiel. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij u de hoogste kwaliteit van het product én de bedrukking. Daar profiteert u van! Uw waterfles bedrukken wij met zorg en aandacht. Onze vakkundige medewerkers weten precies welke techniek het beste past bij uw waterfles. Zo weet u zeker dat zowel de drinkfles als de opdruk mooi blijven, ook na veelvuldig afwassen! U weet zeker dat u een goed product weggeeft. Dat doet uw naam goed!

Productaanbod waterfles bedrukken

Bestel uw waterflessen eenvoudig en snel online

Bestel uw waterflesjes eenvoudig online.

  • Kies de gewenste fles
  • Klik op de button “offerte aanvragen”
  • Vul het formulier in
  • U ontvangt een prijsopgaaf op maat

Bent u het met de prijsopgaaf eens dan maakt u de bestelling definitief. Wij gaan dan van start met het productieproces. Voor u het weet heeft u de bedrukte waterflessen in huis! We wensen u alvast veel plezier met het uitdelen!