Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Flesjes water bedrukken

Flesjes water bedrukken met logo of naam? Bij TotZiens Promotions heeft u de keuze uit diverse waterflesjes met de optie tot bedrukking. De flesjes water zijn van hoge kwaliteit en hebben een nette afwerking. Hierdoor bent u verzekerd dat uw waterfles niet gaat lekken en tegen een stootje kan. Geniet nu van scherpe prijzen en snelle levering en bedruk persoonlijke waterflesjes! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Productaanbod flesjes water bedrukken

Logo of naam op flesjes water bedrukken

Flesjes water bedrukken met een logo of naam hoeft niet duur te zijn. Zo kunt u al vanaf €0,90 een flesje water bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor het bedrukken van een bedrijfslogo of een logo van uw stichting, verenging of club. Waterflesjes bedrukken met een eigen ontwerp is het perfecte promotiemiddel of reclamemiddel voor uw relaties. Functioneel en ook nog eens goed voor de naamsbekendheid. Vraag nu geheel eenvoudig een offerte aan voor een scherpe prijsopgave!

TotZiens Promotions voor waterflesje met bedrukking

Naast flesjes water bedrukken kunt u ook andere drinkflessen bedrukken. Al onze producten zijn geschikt voor bedrukken of borduren. Wilt u liever eerst advies of wilt u sparren over het perfecte promotiemiddel voor uw relaties? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We denken graag met u mee in het vinden van het ideale promotiemiddel!