bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding bestellen, bedrukken en borduren

Totziens Promotions is een groothandel in bedrijfskleding, sportkleding, promotionele textiel en relatiegeschenken. Bedrijven, sportverenigingen, instellingen kunnen bij ons artikelen bestellen, met of zonder bedrukking. In onze webshop vindt u ruime keus kwaliteitsartikelen waaronder truien, t-shirts, polo shirts, overhemden, fleece jassen, bodywarmers, overhemden, broeken, mutsen, handschoenen, petten, sloven, schorten, tassen en veiligheidskleding. Kortom, alle bedrijfskleding die u in de dagelijkse praktijk voor uw bedrijf nodig heeft.

Productaanbod bedrijfskleding

Betaalbare kwaliteit bedrijfskleding, korte levertijden

De bedrijfskleding van Totziens Promotions is van betaalbare kwaliteit, gaat lange tijd mee en de kleuren blijven mooi. Om extra op te vallen kunt u uw bedrijfskleding laten bedrukken of borduren. Voor het bedrukken maken wij gebruik van een aantal druktechnieken. De meeste logo’s worden door middel van zeefdruk op de textiel aangebracht. Voorbeelden hiervan zijn bedrukte t-shirtsbedrukte truien, windbreakers, winterjassen, overhemdenbedrukte polo’s en bedrukte petten en caps. Deze techniek zetten wij in vanaf 10 stuks per textielsoort, onder te verdelen in diverse maten. Naast het bedrukken kunt u uw kleding ook laten borduren. Borduren is duurzaam van kwaliteit en geeft ook een luxe uitstraling aan uw kleding en ander textiel. Wij borduren bedrijfskleding met een hoge kwaliteit, goede service en vaak zeer korte levertijden. 

Hoe werkt het uitzoeken en bedrukken van uw bedrijfskleding?

Wilt u snel en goedkoop bedrijfskleding bedrukken? Bekijk onze collectie bedrijfskleding en vraag vrijblijvend een offerte op. Bij uw aanvraag kunt u aangeven of u uw bedrijfskleding wilt laten bedrukken en u kunt ons de gewenste bedrukking aanleveren. Ook hebben wij prachtige hoodies die u kan laten bedrukken, een prachtige aanvulling op uw bedrijfskleding! Heeft u vragen over het bedrukken van uw bedrijfskleding, neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. We denken graag met u mee over uw bedrijfskleding en het bedrukken daarvan.

Bedrijfskleding voor diverse branches

Totziens Promotions levert kleding aan vele bedrijven die actief zijn in diverse branches. Bekijk hier onze referenties of bel ons gerust als u vragen heeft. U kunt ook altijd onze pagina met veel gestelde vragen raadplegen als u een vraag heeft over het bestellen of de levering van uw bedrijfskleding door onze groothandel.

Online offerte aanvragen voor uw bedrijfskleding

Een offerte aanvragen is bij textiel groothandel Totziens Promotions vrijblijvend en verplicht u tot niets. In onze online productcatalogus kunt u rustig op zoek naar de gewenste kleding. Heeft u de broeken, overhemden of bodywarmers van uw keuze gevonden, dan kunt u deze aan het offerteformulier toevoegen. In het opmerkingenveld kunt u uw wensen en vragen kwijt. Stuur bij een aanvraag altijd het logo mee als u het wilt laten bedrukken of borduren. Daarmee krijgen wij een goed beeld van wat er bedrukt of geborduurd moet worden. Heeft u hulp of advies nodig bij het gebruik van onze webshop?

Clique bedrijfskleding

Bij Clique vindt u de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. Het complete programma voor zowel dames, heren en kinderen is voor verschillende activiteiten en gelegenheden inzetbaar en is zeer ruim op voorraad.

Van T-shirt tot warme winterjas

Clique valt op door de kwaliteit die nodig is voor intensief gebruik in combinatie met aantrekkelijke prijzen in het midden segment. Het kleurenpalet van Clique geeft de gebruiker eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. De ruime maatboog zorgt dat er zonder beperkingen gekozen kan worden voor één gezamenlijke look.


Wij kunnen de Clique bedrijfskleding bedrukken op borduren met uw logo. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor bedrijfskleding met logo!

Basic, Classic of Premium bedrijfskleding

De collecties van Clique zijn onder verdeeld in drie categorieën; Basic, Classic, Premium. Allemaal te vinden in de catalogus die halfjaarlijks verschijnt. De categorieën zeggen iets over de prijs en uitstraling in combinatie met een goede kwaliteit. De kledingstukken worden tenslotte ook voor verschillende doeleinden ingezet. Meer informatie over de categorieën vindt u in de online catalogus.