Fleece shawls bedrukken met logo of tekst

fleece shawls bedrukken Fleece shawls bedrukken met logo of tekst is hét cadeau voor de koudere maanden. Hoe leuk is het om een sjaal te laten bedrukken met een logo of een tekst. Kies net als vele organisaties voor het bedrukken van een bedrijfslogo, een logo van een stichting, vereniging en bijvoorbeeld een (sport)club. Verras uw klanten, relaties of medewerkers met een eigen fleece shawl. De warme fleece shawls met logo zorgen voor extra naamsbekendheid van uw merk. Maar geven uw relaties ook een warme nek!

Fleece shawls borduren met logo of tekst

Of kies voor het borduren van shawls. In de meeste gevallen geeft het borduren op fleece een nettere afwerking. Weet u niet zeker of u fleece shawls wilt laten bedrukken of borduren? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Met onze ervaring en expertise kunnen we u helpen in uw keuze en relevante tips geven om uw persoonlijke Fleece shawls te realiseren. 

Bel naar: t: +31 (0)255-515035 of neem contact met ons op via onze contactpagina

Productaanbod fleece shawls

Geniet van snelle leveringen en voordelige prijzen

Bij TotZiens Promotions geniet van van vele voordelen. Zo hebben wij een groot assortiment met producten die ready voor bedrukking zijn. Welk product u ook kiest, u geniet altijd van snelle levertijden en voordelige prijzen. 

Bekijk hiernaast ook onze populaire fleece producten: