Sportkleding bedrukken voor eenheid en herkenbaarheid

Het bedrukken van sportkleding zorgt ervoor dat een team een gevoel van eenheid krijgt. Zo’n team kan een bestaand sportteam zijn maar ook een eenmalig team. Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukte sportkleding tijdens een sportieve dag met de collega’s, een vrijgezellenfeest of een buurtfeest? Voor welke gelegenheid u ook sportkleding wilt bedrukken: bij Totziens Promotions bent u aan het juiste adres!

Het bedrukken van sportkleding

Wat voor sportkleding wilt u graag bedrukken? U kunt voor alle sportkleding bij ons terecht, van een volledige outfit tot een zwembroek en van zweetbandjes tot joggingbroeken. Ook diverse andere sportbenodigdheden zoals bijvoorbeeld een bidon of sporttas zijn bij ons te verkrijgen. Kijk maar eens rond op onze website! Loopt u tijdens het winkelen tegen vragen aan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag op weg.

Onze ervaren medewerkers drukken of borduren uw naam, tekst of logo op de sportkleding. Zij gebruiken voor elk materiaal een passende techniek. Zo blijft de opdruk mooi van kleur, ook na veelvuldig wassen. We garanderen dan ook de hoogste kwaliteit van zowel de kleding zelf als de opdruk.

Productaanbod bedrukken sportkleding