Producten binnen Kerst geschenken

Duurzaam kerstpakket

Ecologisch en duurzaam staat bij veel bedrijven en ondernemers vandaag de dag hoog op de agenda. Het bewustzijn dat we goed voor onze planeet moeten zorgen, is groot. Totziens Promotions begrijpt dat u graag een kerstpakket geeft dat goed is voor uw relatie of medewerker, maar ook voor de aarde. Daarom bieden we u een ruime keuze uit verschillende duurzame kerstpakketten.

Fair trade kerstpakket

Totziens Promotions vindt het belangrijk om goed voor elkaar te zorgen. Daarom vindt u in onze webshop verschillende fair trade kerstpakketten. Deze pakketten zitten boordevol fijne en hoogwaardige producten waarmee je goed voor elkaar zorgt!

Luxe kerstpakketten

De feestdagen zijn het beste moment om uw personeel, relaties of klanten te verwennen met een heerlijk kerstpakket. Met onze luxe kerstpakketten weet u zeker dat uw personeel of relaties zich gewaardeerd voelen. Een luxe kerstpakket geeft hen het gevoel dat u blij met ze bent, en dat is toch precies wat u wilt vertellen met een kerstpakket? Kies daarom voor een luxe kerstpakket.

Steeds meer bedrijven zien in dat een kwalitatief en luxe kerstpakket uiteindelijk méér oplevert. De producten in een luxe kerstpakket worden daadwerkelijk gebruikt, verdwijnen niet ongebruikt in de kast en zijn hun geld méér dan waard omdat ze leuk zijn om te geven én te krijgen!

Familie kerstpakket

Een kerstpakket is een feestje voor het hele gezin. Wanneer u relaties of personeelsleden met kinderen een kerstpakket meegeeft, is de kans groot dat dit pakket wordt uitgepakt in het bijzijn van de kinderen. Voor hen voelt een kerstpakket een beetje zoals Sinterklaas! Het is dan ook erg leuk voor uw personeel met kinderen als het kerstpakket geschikt is voor het gehele gezin. Als het kerstpakket ook producten bevat die interessant zijn voor kinderen, verhoogt dit de vreugde tijdens het uitpakken én tijdens de feestdagen.

Om die reden hebben wij op deze pagina alle familie kerstpakketten voor u verzameld: pakketten die geschikt zijn voor het hele gezin, met lekkernijen die niet alleen volwassenen aanspreken, maar zeker ook de jeugd.