ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

Voetbalkleding bedrukken bij TotZiens Promotions

Elftal en sponsor vinden bij Totziens Promotions betaalbare voetbalkleding van een goede kwaliteit. In onze webshop heeft u keuze uit een ruime collectie voetbalkleding, waaronder voetbalbroeken, voetbalshirts en jassen. Onze voetbalkleding is duurzaam en bestand tegen de omstandigheden waaraan sportkleding wordt blootgesteld. Voetbalkleding bedrukken? Dat regelt u gelijk op hetzelfde adres, bij Totziens Promotions.

Voetbalkleding met uitstraling

Als specialist in bedrukt textiel biedt Totziens Promotions u een ruim assortiment voetbalkleding en sportkleding die uitstekend geschikt is om te bedrukken. Hiervoor maken wij gebruik van het populaire merk Macron. Deze Italiaanse producent van sportkleding levert hoogwaardige voetbalshirts en voetbalbroeken.  De Macron kleding staat garant voor veel kleurencombinaties, een stijlvolle uitstraling en een hoge kwaliteit.

Voetbalshirts en broeken bedrukken

Voor het bedrukken van uw voetbalshirt of voetbalbroek maken wij gebruik van een aantal druktechnieken. De meeste logo’s worden door middel van zeefdruk op het shirt en de broek aangebracht. Deze techniek zetten wij in vanaf 10 stuks per textielsoort, onder te verdelen in diverse maten. Behalve bedrukken kunt u uw voetbalkleding ook laten borduren.

Bekijk hieronder het volledige assortiment voetbalkleding en laat uw voetbalkleding bedrukken voor een scherpe prijs. Door op een product  te klikken, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en aangeven welke bedrukking op de kleding moet komen.

Productaanbod voetbalkleding bedrukken

Extra reclame voor de club en sponsor

Natuurlijk kunt u behalve het bedrukken van uw voetbalkleding ook aanverwante artikelen laten bedrukken. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om zweetbandjes te laten bedrukken, sporttassenhanddoeken of bidons?

Uw sponsor krijgt op die manier nog meer exposure. Bekijk daarom de mogelijkheden en verbaas u over de scherpe prijzen. Mocht u nog vragen hebben over de bedrukking van voetbalkleding en aanverwante artikelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!