WIJNEN

Ontdek de bijzondere wereld van wijn met onze unieke proeverijen, samengesteld met liefde door sommeliers. Ze hebben wijnen geselecteerd die de kenmerken en herkomst van elke regio perfect weerspiegelen. Van een zomerse proeverij met verfrissende rose en witte wijn tot een klassieke reis door de smaken van Bourgogne met rode wijnen. 

Tubes zijn ideaal om mee te nemen als je iets leuks gaat doen, met deze tubes verander je elke gelegenheid in een bijzondere ervaring. Ook harstikke origineel als kerstgeschenk of relatiegeschenk.

COCKTAILS

Maak je klaar om te genieten van onze cocktails in tubes. In samenwerking met Bols zijn er vijf heerlijke cocktails samengesteld. Elke cocktail is bereid met hoogwaardige ingrediënten en in de juiste verhoudingen gemend. Ga voor een Expresse Martini, Margarita Azul, Pornstar, Red Light Negroni of een very old Fashioned. Of je nu houdt van fruitig, verfrissend of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Voeg wat flair toe aan een feestje, bedrijfsborrel of gewoon een ontspannen avond thuis. Cheers op gemak en kwaliti in ultieme smaakbeleving.


Personaliseren van geschenkdozen of tubes

Er is een ruime keuze om een eigen logo aan te brengen. Dit hangt van het artikel af of de mogelijkheid er is om te tube te voorzien van een logo, maar altijd kan de verpakking worden bedrukt of voorzien worden van een sleeve.

Levertijd van de unieke geschenken 

Wanneer het artikel op voorraad is kunnen we de onbedrukte artikelen leveren met 3 tot 5 werkdagen. Wanneer er een bedrukking moet worden aangebracht is de levertijd +- 6-10 werkdagen. Afhankelijk van het aantal en de drukte in de drukkerij.

Is er een bepaalde leverdatum gewenst, laat dit dan weten dan, dan controleren wij de haalbaar hiervan.