Een opvouwbare waterfles: praktisch en uniek relatiegeschenk

Waterflessen zijn zeer geschikt als relatiegeschenk. Het is immers altijd prettig om onderweg een flesje water mee te kunnen nemen. Een opvouwbare waterfles is uniek en handig, want als hij leeg is neemt hij bijna geen ruimte in. Wie wil dat nu niet? In onze webshop vindt u een ruim assortiment drinkflessen. Ook de opvouwbare varianten zijn er in verschillende vormen en kleuren! Bedrukt met uw naam en logo heeft u het ideale promotieartikel in handen!

Productaanbod opvouwbare waterfles

Bedrukken van uw opvouwbare waterfles: vakkundig en snel

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken. Onze vakbekwame medewerkers zorgen dan ook voor de perfecte opdruk: duurzaam en scherp. Het logo vervaagt niet, ook na intensief gebruikt blijft het mooi. U bestelt uw bedrukte opvouwbare waterfles makkelijk en snel online. Met een klik op de knop vraagt u supersnel een offerte aan. Wij maken altijd een scherp prijsvoorstel op maat. Bent u blij met de offerte? Dan gaan we voor u aan het werk. Het enige wat we van u nodig hebben is een digitale versie van uw logo. Voor u het weet heeft u de waterflessen in huis!

Voordelen van een opvouwbare waterfles

Een opvouwbare waterfles heeft vele voordelen. We noemen er een aantal:

  • In aparte vormen te verkrijgen. Bijvoorbeeld in de vorm van een voetbalshirt.
  • Makkelijk op te rollen en daardoor ruimtebesparend.
  • Voorzien van een karabijnhaak om hem aan een broeklus of tas vast te maken.
  • Zeer geschikt om te bedrukken.
  • Origineel en daarom erg geschikt als relatiegeschenk.

Naast opvouwbare flessen bieden we ook bidons, waterflessen met fruitfilter en “standaard” drinkflessen aan. Ook deze zijn geschikt om te bedrukken.