Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Werkkleding

Totziens Promotions is een groothandel in werkkleding, sportkleding, promotionele textiel en relatiegeschenken. Bedrijven, sportverenigingen en instellingen kunnen bij ons artikelen bestellen, met of zonder bedrukking. In onze webshop vindt u ruime keus kwaliteitsartikelen waaronder truien, t-shirts, polo shirts, overhemden, fleece jassen, bodywarmers, overhemden, broeken, mutsen, handschoenen, petten, sloven, schorten, tassen en veiligheidskleding. Kortom, alle werkkleding die u in de dagelijkse praktijk voor uw bedrijf nodig heeft.

Bedrukken en borduren van uw werkkleding

De werkkleding van Totziens Promotions is van betaalbare kwaliteit, gaat lange tijd mee en de kleuren blijven mooi. Om extra op te vallen kunt u uw werkkleding laten bedrukken of borduren. Voor het bedrukken van uw werkkleding maken wij gebruik van een aantal druktechnieken. De meeste logo’s worden door middel van zeefdruk op de textiel aangebracht. Voorbeelden hiervan zijn bedrukte t-shirts, bedrukte truien, windbreakers, winterjassen, overhemden, bedrukte polo’s en bedrukte petten en caps. Deze techniek zetten wij in vanaf 10 stuks per textielsoort, onder te verdelen in diverse maten. Naast het bedrukken kunt u uw kleding ook laten borduren. Werkkleding borduren is duurzaam van kwaliteit en geeft ook een luxe uitstraling aan uw kleding en ander textiel. Wij borduren werkkleding met een hoge kwaliteit, goede service en vaak zeer korte levertijden. 

Productaanbod werkkleding

 Klanten met werkkleding van Totziens Promotions

Totziens Promotions voorziet diverse bedrijven van werkkleding. Bekijk hier onze referenties of bel ons gerust als u vragen heeft. U kunt ook altijd onze pagina met veel gestelde vragen raadplegen als u een vraag heeft over het bestellen of de levering van uw werkkleding door onze groothandel.