• Luxe Alcantara Sleuteltasje | Ontdek Automotive Premiums bij TotZiens Promotions

Alcantara sleuteltasje

Artikel nr. A618-MP01050-03

Een handig klein portemonneetje dat je aan je sleutelbos kunt hangen. Perfect om je kleingeld en pas[...] uitgebreide omschrijving

Aantal

Omschrijving

Dit portemonneetje is gemaakt van alcantara, waardoor het een fluweelzachte touch heeft. Een heerlijk gevoel elke keer als je het aanraakt. Het is ook geschikt voor blinddrukken. Dat betekent dat je er een persoonlijke touch aan kunt geven, misschien met je eigen logo of een leuke tekst.

Leuk met eigen logo

En weet je wat het nog beter maakt? Dit portemonneetje is het perfecte cadeautje bij een nieuwe auto. Stel je eens voor, je geeft iemand een nieuwe auto (of misschien krijg je er zelf een) en dan zit daar dit schattige kleine portemonneetje bij. Het is niet alleen handig, maar maakt het geschenk ook nog eens extra speciaal.

Dus, of je nu op zoek bent naar een handige plek om je kleingeld en pasjes op te bergen, of je zoekt een uniek cadeau voor een vriend of voor jezelf, dit kleine portemonneetje is de perfecte keuze. En vergeet niet, je kunt het nog leuker maken door er je eigen logo op te zetten!

Specificaties

Breedte:700
Materiaal:Alcantara
Type:Sleuteltasje