• Stijlvolle Trekhaakdop | Ontdek Automotive Premiums bij TotZiens Promotions

Trekhaakdop met logo

Artikel nr. A618-MP01003

Vind je het ook zo vervelend als je trekhaakkogels beginnen te roesten? Wij hebben de oplossing voor[...] uitgebreide omschrijving

Aantal

Omschrijving

Bescherm je trekhaakkogel met onze trekhaakdop

Deze trekhaakdop is niet zomaar een dop. Hij is geschikt voor alle standaard trekhaakkogels. Dat betekent dat je hem zonder problemen kunt gebruiken, ongeacht het model van je trekhaak.

Maar er is meer. Onze trekhaakdop kan rondom bedrukt worden. Dit geeft je de mogelijkheid om je trekhaakdop te personaliseren. Laat je bedrijfslogo, een leuke quote of een inspirerende afbeelding afdrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maximaal in 1 kleur te bedrukken met eigen logo!

De trekhaakdop is leverbaar in de kleuren zwart en wit. Kies de kleur die het beste bij je auto past, of wissel af en toe af voor een frisse nieuwe look. Let op: de trekhaakdop kan met maximaal één kleur bedrukt worden. Maar wees creatief en maak van deze beperking een kans om een uniek en stijlvol ontwerp te creëren.

Kortom, met onze trekhaakdop bescherm je niet alleen je trekhaakkogels tegen roest, maar geef je je auto ook een persoonlijk tintje. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je trekhaakdop!

Specificaties

Breedte:570
Materiaal:Kunststof