Caps bedrukken goedkoop en snel geleverd

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk of promotiemiddel? Dan kom je al snel uit bij het bedrukken van caps en petten. Petten en caps bedrukken zijn een goedkoop maar ontzettend effectief middel om uw logo, bedrijfsnaam of slogan zichtbaar te maken onder de mensen.

Zo kunnen de caps als promotie worden ingezet op grote en kleine evenementen. Denk hierbij aan medewerkers die rondlopen met opvallende petten. Of deel caps uit fans zodat ze vervolgens rond het terrein lopen met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Kortom, bedrukte caps zijn ideaal om de naamsbekendheid te vergroten en een leuke ervaring te bieden aan fans en medewerkers.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het goedkoop bedrukken van caps met een snelle levering! Heeft u toch nog vragen of wilt u advies? Toch liever contact voor het aanvragen van een offerte? Geen probleem, we staan uw graag te woord. Bellen kan naar: +31 (0)255-515035 of bekijk de contactpagina voor meer opties. 

Productaanbod caps bedrukken goedkoop

Goedkoop de naamsbekendheid vergroten

Wilt u opvallen en de naamsbekendheid vergroten maar wilt u niet zakken met geld hiervoor neerleggen? Dat snappen wij bij TotZiens Promotion als geen ander. Promotiemiddelen en relatiegeschenken hoeven ook helemaal niet duur te zijn. Speciaal voor u hebben we goedkope maar zeer effectieve producten die uw logo en bedrijfsnaam een nieuwe uitstraling geven. 

Kijk bijvoorbeeld eens door onze voordelige werkkledingcollectie of goedkope bedrukking van truienshirtsT-shirtspoloshirts en petten.