ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

Goedkope werkkleding van kwaliteit bij Totziens promotions

Bent u op zoek naar goede en goedkope werkkleding? Dan bent u bij Totziens promotions aan het juiste adres. Van professionele werkkleding en veiligheidskleding tot overhemden, schorten en shirts: u vindt het in onze webshop! Bij uw bestelling combineren we, indien gewenst, dames- en herenmodellen. Wel zo makkelijk!

Uw goedkope werkkleding vakkundig en duurzaam bedrukt

Bij goedkope werkkleding is het natuurlijk van groot belang dat uw naam en logo erop gedrukt of geborduurd zijn. Wij regelen dit voor u. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van textiel kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit van de opdruk. Deze blijft mooi, ook als u de kleding al vaak heeft gedragen en gewassen. Het is immers uw visitekaartje!

Bedrukken of borduren?

Wist u dat het ene kledingstuk meer geschikt is voor borduren en het andere beter bedrukt kan worden? Dit heeft te maken met de dikte en stevigheid van de stof. Een t-shirt is bijvoorbeeld vaak dun en luchtig, dan ik het beter om hem te bedrukken. Een polo daarentegen is steviger en zwaarder en daarom uitermate geschikt voor een mooi borduursel. Van elk materiaal weten onze vakbekwame medewerkers precies welke techniek het beste is. U daarom kunt u rekenen op de beste kwaliteit!

Tip: De werkkleding is verkrijgbaar in diverse prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd! Check ook de aanbiedingen, voor nog mooiere deals!

Productaanbod goedkope werkkleding

Bestel uw goedkope werkkleding met opdruk online

Wist u dat u de hele bestelling, inclusief de details voor de opdruk, makkelijk online kunt regelen? Juist doordat we alles schriftelijk communiceren is er geen ruimte voor vergissingen. Helder, makkelijk en snel!