Bedrijfskleding IJmuiden bestellen 

Totziens Promotions is gevestigd in IJmuiden, een prachtig havengebied met veel visserijbedrijven, bedrijven en industrie. Al jarenlang zijn wij de drukkerij voor bedrijfskleding voor kleine en grote ondernemers in IJmuiden. Als lokale ondernemer helpen wij graag onze partners in IJmuiden. Zo bestellen al jarenlang diverse bedrijven, organisaties, verenigingen, stichtingen en clubs bedrukte bedrijfskleding bij ons.

Bedrijfskleding met kwaliteit voor een scherpe prijs 

Waarom wij dé leverancier zijn voor het bedrukken van textiel is geen verrassing. Met onze aanpak zijn wij in staat om hoogwaardige bedrukte kleding te leveren. Dit komt door onze expertise en ervaringen in deze markt. Zo bedrukken en borduren wij op een zeer efficiënte manier. Hierdoor krijgt uw logo, tekst of afbeelding een nette, professionele en luxe uitstraling op uw gewenste bedrijfskleding. Bovendien kunnen wij op ze manier hele scherpe prijzen aanbieden. Een win-win situatie. Voor Totziens Promotions en voor u!

Productaanbod bedrijfskleding ijmuiden

Bedrijfskleding voor uw onderneming

Voor onze klanten hebben wij diverse kleding voor uw bedrijf. Denk hierbij aan kleding voor in de horeca of zelfs polo's voor een luxe uitstraling bij lekker weer. Daarnaast hebben wij zeer aantrekkelijke promotiemiddelen en reclamemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een pet met logo, of een jas met logo bij evenementen. Het bedrukken van uw kleding is dé manier om uw naamsbekendheid te vergroten!