• Autopapieren Tas van Nylon | Automotive Premiums bij TotZiens Promotions

Autopapierentas nylon

Artikel nr. A618-MP01115-14

Bij het kopen van een nieuwe auto, vrachtwagen of caravan komt vaak meer kijken dan je denkt. Naast [...] uitgebreide omschrijving

Aantal

Omschrijving

Bij het kopen van een nieuwe auto, vrachtwagen of caravan komt vaak meer kijken dan je denkt. Naast alle spannende nieuwe functies en mogelijkheden, is het ook belangrijk om je documenten goed te organiseren. Daarom is onze documentenmap een essentieel item dat je niet mag missen.

Deze documentenmap is perfect ontworpen om al jouw belangrijke papieren op één plek te bewaren. Of het nu gaat om het kentekenbewijs, de verzekeringspapieren of de handleiding van je nieuwe voertuig, alles past erin.

Maar dat is niet alles. We bieden je ook de mogelijkheid om de documentenmap te personaliseren. Hoe? Door deze te bedrukken met de naam van je bedrijf en/of je logo. Dit maakt het niet alleen een praktisch, maar ook een uniek item dat je bedrijfsidentiteit uitstraalt.

Daarnaast is de map voorzien van een handig vakje voor visitekaartjes. Zo heb je altijd je contactgegevens bij de hand, mocht je die nodig hebben.

Kortom, deze documentenmap is meer dan alleen een opbergplek. Het is een statement, een manier om jezelf te organiseren en je merk te promoten. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze essentiële tool toe aan je aankooplijst bij het kopen van je nieuwe auto, vrachtwagen of caravan.

Specificaties

Breedte:2700
Materiaal:Nylon
Type:Autotas