• Belgische map skai

Belgische map skai

Artikel nr. A618-MP01126-03

Ben je op zoek naar een portemonnee die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch? Dan is de grote[...] uitgebreide omschrijving

Aantal

Omschrijving

Ben je op zoek naar een portemonnee die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch? Dan is de grote Belgian Wallet Skai precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee is speciaal ontworpen om aan de Belgische afmetingen van het kentekenbewijs en de autopapieren te voldoen.

Maar dat is nog niet alles. De portemonnee wordt geleverd met zilverkleurige hoekjes aan de voorzijde. Deze kleine detail voegt een extra vleugje elegantie toe aan het ontwerp, waardoor het een geweldige accessoire is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Dus waar wacht je nog op? De grote Belgian Wallet Skai is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Het is tijd om je autopapieren de plek te geven die ze verdienen. Maak vandaag nog de overstap naar de grote Belgian Wallet Skai en overtuig jezelf van het gemak en de elegantie die deze portemonnee te bieden heeft.

Specificaties

Breedte:1600
Materiaal:Skai